Följ Norditek

Norditek blickar österut

Nyhet   •   Mar 14, 2018 09:00 CET

Norditek demonstrerar VS1220 i Finland

Finska maskintillverkaren TANA anordnade en demodag i Tammerfors i slutet av januari. Där fick besökare se TANAs mankinutbud i produktion. Genom återförsäljarskapet i Sverige gavs Norditek möjligheten att på denna demodag visa upp sin egenproducerade vindsikt VS1220 för den finska marknaden.

Norditek blev under 2017 exklusiv återförsäljare för TANA i Sverige. ”Vi har länge letat efter en långsamtgående kross att utöka vårt sortiment med”, berättar Eric Johansson, VD för Norditek. ”Det finns många leverantörer av långsamtgående krossar på marknaden, men vi hade problem att hitta en krossleverantör som motsvarade våra krav på kvalitet och eftermarknadsservice. Med TANA har båda dessa krav uppfyllts och vi är mycket glada över vårt samarbete med dem”.

Norditek är återförsäljare för ett antal andra varumärken, och har också några egentillverkade produkter i sortimentet. Bland annat den populära vindsikten VS1220, som funnits på marknaden sedan 2008. Fram till idag har man sålt ett 60-tal vindsiktar, mestadels på den svenska marknaden. Nu har samarbetet med TANA möjliggjort en demonstration av vindsikten i Finland. ”TANAs demodagar brukar vara välbesökta och besökarna motsvarar Norditeks kundkrets i Sverige”, fortsätter Eric. ”Det var en fantastisk möjlighet att få visa upp vår vindsikt för våra grannar i öst!”

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.