Följ Norditek

Nytt koncept - En maskin, två olika användningsområden

Nyhet   •   Maj 31, 2018 09:03 CEST

TerexFinlay 883+ med Spalecksikt

Den populära grovsorteraren TerexFinlay 883+ används traditionellt till sortering av grus och berg. Norditek har lanserat ett nytt koncept där maskinen enkelt kan göras om till Spaleck-sikt för sortering av avfall. Samma nytta, till en lägre investering.

Den populära grovsorteraren TerexFinlay 883+ används traditionellt till sortering av material av typen grus och berg. Med ett enkelt byte av siktlåda till Spaleck-sikt kan maskinen istället användas till sortering av olika typer av avfall.

Norditek har under 2018 presenterat sitt nya modulkoncept – En maskin, två olika användningsområden.

”Vi har många kunder som arbetar inom flera av våra sorteringskoncept, t ex både grus och berg, och avfall” berättar Eric Johansson, VD på Norditek. ”Vi har sett en stor fördel för dessa kunder att använda vår grovsorterare 883+ från TerexFinlay med dubbla siktlådor, en för traditionell sortering av grus och berg, samt en Spaleck-låda för avfallssortering.”

Med ett enkelt byte av siktlåda kan maskinen användas till två helt olika typer av sortering. Att köpa in en extra siktlåda är en betydligt mindre investering än att köpa en extra maskin!

Norditek kommer att visa sitt modulkoncept med en grovsorterare TerexFinlay 883+ utrustad med Spaleck-sikt, samt en fristående siktlåda för grus och berg på Svenska Maskinmässan 2018.

Besök oss i monter N:07 så berättar vi mer!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.