Följ Norditek

Världspremiär för Norditeks vattenbad – NORDITEK VB1000

Pressmeddelande   •   Jun 07, 2017 06:13 CEST

Det av Norditek nyutvecklade vattenbadet separerar material genom att låta material sjunka eller flyta i ett vattenbad. Ta exempelvis den tunga fraktionen ur verksamhetsavfall där det fortfarande finns brännbart material. Genom att rena denna fraktion ytterligare i ett vattenbad kan man få bättre avsättning och undvika kostsam deponi. En ren stenfraktion kan t ex användas som konstruktionsmaterial, och det som rensas bort blir en brännbar fraktion. 

Vattenbadet är skapat som ett komplement till Norditeks vindsikt VS1220, men kan användas fristående på alla ställen där man vill rena sten från trä, plast eller annat brännbart material. VB1000 har en kompakt konstruktion och BM-fäste, vilket gör den mycket mobil och anpassningsbar.

Besök Norditek på Elmia Wood i monter 323 för en demonstration.

Norditek är det kompletta företaget för krossning, siktning och hantering. Vi tillhandahåller maskiner som återvinner, förädlar och omvandlar material till produkter som är attraktiva och säljbara på marknaden. Genom att använda våra tekniska lösningar i produktionsledet kan en dyr deponering omvandlas till ett kostnadseffektivt kretslopp. Vi blandar egen tillverkning och utveckling med importerade maskiner från USA, Sydafrika, Irland och Tyskland. www.norditek.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.